Θέματα συζήτησης μέχρι το τέλος της εβδομάδας οικονομία, ΕΕ και περιουσιακό

Θέματα συζήτησης μέχρι το τέλος της εβδομάδας οικονομία, ΕΕ και περιουσιακό

Η ομάδα εργασίας για την οικονομία καθώς και άλλες επιτροπές συνέρχονται αύριο ενώ οι δύο διαπραγματευτές, που σήμερα είχαν συνάντηση με την ομάδα για τα θέματα ΕΕ, αύριο δεν έχουν προγραμματισμένη συνάντηση.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, την Πέμπτη θα συνεχιστεί η συζήτηση για τα θέματα του περιουσιακού και της οικονομίας και την Παρασκευή θα γίνει απολογισμός της εργασίας που έγινε και προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα από τους Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντιλ Ναμί, παρουσία, όπως αναμένεται, και του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ.

Σημειώνεται ότι κατά την τελευταία συνάντηση στις 27 Ιουλίου οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν την 1η και τη 14 Σεπτεμβρίου. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέφερε χθες στο ΚΥΠΕ ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρξει διακοπή των διαπραγματεύσεων και οι δύο διαπραγματευτές θα επανέλθουν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για να προετοιμάσουν τη συνάντηση των δύο ηγετών την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.