Αυτοί οι τέσσερις καταζητούνται για την επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Αυτοί οι τέσσερις καταζητούνται για την επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, σε σχέση με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση βαριάς σωματική βλάβης, κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, που διαπράχθηκαν στις 08/04/2023 έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

-Παναγιώτης Χατζηκώστας, 36 ετών, από τη Λευκωσία.
-Δημήτρης Ανδρονίκου, 33 ετών, από τη Λευκωσία.
-Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 29 ετών, από τη Λευκωσία.
-Μάριος Θεοκλή, 43 ετών, από τη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE