Αυτοί οι τέσσερις καταζητούνται για την επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Αυτοί οι τέσσερις καταζητούνται για την επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, σε σχέση με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση βαριάς σωματική βλάβης, κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, που διαπράχθηκαν στις 08/04/2023 έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

-Παναγιώτης Χατζηκώστας, 36 ετών, από τη Λευκωσία.
-Δημήτρης Ανδρονίκου, 33 ετών, από τη Λευκωσία.
-Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 29 ετών, από τη Λευκωσία.
-Μάριος Θεοκλή, 43 ετών, από τη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE