Αποφυλακίζεται η Εύα Καϊλή - Αφήνεται ελεύθερη με βραχιολάκι

Αποφυλακίζεται η Εύα Καϊλή - Αφήνεται ελεύθερη με βραχιολάκι

Η Εύα Καϊλή, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής που έγινε το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο του σκανδάλου διαφθοράς που κατέκλυσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποφυλακίστηκε την Τετάρτη μετά από περισσότερους από τέσσερις μήνες στη φυλακή.

Η βουλευτής θα τεθεί πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιόλι, επιβεβαίωσε στο Euronews ο δικηγόρος της, Σβεν Μέρι.

«Δεν θα σχολιάσω περισσότερο, εκτός από το γεγονός ότι αυτή είναι μια λογική απόφαση που άργησε να ληφθεί», είπε o Μέρι σε μια σύντομη δήλωση.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία. Η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ανακοινώθηκε μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση ενώπιον δικαστή το πρωί της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE