Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Δεν εγκρίθηκε τελικά κατά τη σημερινή (12/4) συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου το νομοσχέδιο για την εφαρμογή για το καλάθι του νοικοκυριού.

Σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το ΚΥΠΕ, δεν εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή (application) για το καλάθι του νοικοκυριού, διότι ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις ως προς την συμμετοχή στο σχέδιο, για να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς και λιγότεροι αποκλεισμοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι, η επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, προγραμματίστηκε για την Παρασκευή, 21 Απριλίου, ενώ η ατζέντα δεν καθορίστηκε ακόμη, επειδή δεν κατέστη δυνατό να αποσταλούν τα θέματα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν από τη διαρροή νερού στο δωμάτιο στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τις κρατικές ιστοσελίδες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE