Έξω από δικηγορικό γραφείο τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στη Λεμεσό - Εικόνες από το σημείο

Έξω από δικηγορικό γραφείο τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στη Λεμεσό - Εικόνες από το σημείο

Έξω από δικηγορικό γραφείο, στη Λεμεσού, τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, που κινητοποίησε τις Αρχές τον πρωί της Τετάρτης 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το δικηγορικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της παραλιακής πόλης, ενώ οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από υπάλληλο του γραφείου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ύποπτο αντικείμενο, εντοπίστηκε σε κτήριο στη Λεμεσό, και έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί, όπου απέκλεισαν την σκηνή και διεξήγαγαν εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις προέκυψε πως πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό , του οποίου έγινε προσπάθεια πυροδότησης του, ωστόσο δεν εξερράγη.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE