Έξω από δικηγορικό γραφείο τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στη Λεμεσό - Εικόνες από το σημείο

Έξω από δικηγορικό γραφείο τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στη Λεμεσό - Εικόνες από το σημείο

Έξω από δικηγορικό γραφείο, στη Λεμεσού, τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, που κινητοποίησε τις Αρχές τον πρωί της Τετάρτης 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το δικηγορικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της παραλιακής πόλης, ενώ οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από υπάλληλο του γραφείου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ύποπτο αντικείμενο, εντοπίστηκε σε κτήριο στη Λεμεσό, και έσπευσαν στο σημείο μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί, όπου απέκλεισαν την σκηνή και διεξήγαγαν εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις προέκυψε πως πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό , του οποίου έγινε προσπάθεια πυροδότησης του, ωστόσο δεν εξερράγη.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE