Ετοίμασαν ολόκληρο «οπλοστάσιο» ενόψει Πάσχα – Πόσες κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία

Ετοίμασαν ολόκληρο «οπλοστάσιο» ενόψει Πάσχα – Πόσες κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας, ενόψει Πάσχα, για το επικίνδυνο έθιμο των κροτίδων, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κροτίδες.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε από την Αστυνομία το ThemaOnline, από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα, κατασχέθηκαν συνολικά 406.630 κροτίδες, με την πόλη της Λεμεσού να κρατά τα σκήπτρα στις κατασχέσεις έναντι των άλλων επαρχιών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, σε μία μόνο περίπτωση στη Λεμεσό εντοπίστηκαν πέραν των 300.000 κροτίδων μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο.

Για την εν λόγω υπόθεση, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, τα οποία είχαν οδηγηθεί και ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο είχε διατάξει την 8ημερη προσωποκράτησή τους.

Πάντως, όπως τονίστηκε στην ιστοσελίδα μας, οι περιπολίες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες, ενώ έμφαση θα δοθεί, κυρίως, σε προαύλια εκκλησιών και χώρους όπου συχνάζουν νεαρά πρόσωπα, πάρκα και πλατείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE