Έρχεται νέα παράταση στην επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος – Αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό

Έρχεται νέα παράταση στην επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος – Αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό

Ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση, αναμένεται να τεθεί σήμερα (12/4) πρόταση από το Υπουργείο Οικονομικών για παροχή νέας παράτασης στην επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος από το κράτος.

Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, το θέμα θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, χωρίς, ωστόσο, να υπεισέρχεται σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αυτή την στιγμή και με βάση απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης, η επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος παρατάθηκε μέχρι το τέλος Απριλίου και σήμερα, ουσιαστικά, το Υπουργικό Συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει τόσο το χρονικό διάστημα της νέας παράτασης, καθώς και πότε αυτή θα εφαρμοστεί.

Κι αυτό, όπως άλλωστε είχε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το ThemaOnline, υπήρχε προβληματισμός ως προς την χρονική περίοδο που θα εφαρμοστεί η παράταση με στόχο το βέλτιστο όφελος του καταναλωτή.

Ενδεχομένως, είχαν τονίσει κυβερνητικές πηγές στην ιστοσελίδα μας, να είναι καλύτερη περίοδος οι μήνες Ιούλιος-Αύγουστος που θα γίνεται μεγαλύτερη χρήση των κλιματιστικών, χωρίς, ωστόσο, η νέα παράταση να καλύπτει τελικά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE