Έρχεται νέα παράταση στην επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος – Αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό

Έρχεται νέα παράταση στην επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος – Αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό

Ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση, αναμένεται να τεθεί σήμερα (12/4) πρόταση από το Υπουργείο Οικονομικών για παροχή νέας παράτασης στην επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος από το κράτος.

Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, το θέμα θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, χωρίς, ωστόσο, να υπεισέρχεται σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αυτή την στιγμή και με βάση απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης, η επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος παρατάθηκε μέχρι το τέλος Απριλίου και σήμερα, ουσιαστικά, το Υπουργικό Συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει τόσο το χρονικό διάστημα της νέας παράτασης, καθώς και πότε αυτή θα εφαρμοστεί.

Κι αυτό, όπως άλλωστε είχε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το ThemaOnline, υπήρχε προβληματισμός ως προς την χρονική περίοδο που θα εφαρμοστεί η παράταση με στόχο το βέλτιστο όφελος του καταναλωτή.

Ενδεχομένως, είχαν τονίσει κυβερνητικές πηγές στην ιστοσελίδα μας, να είναι καλύτερη περίοδος οι μήνες Ιούλιος-Αύγουστος που θα γίνεται μεγαλύτερη χρήση των κλιματιστικών, χωρίς, ωστόσο, η νέα παράταση να καλύπτει τελικά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.