Προς ολοταχώς για την ένωση κατεχομένων με ελεύθερες περιοχές στο θέμα της ηλεκτρικής ενέργειας

Προς ολοταχώς για την ένωση κατεχομένων με ελεύθερες περιοχές στο θέμα της ηλεκτρικής ενέργειας

Πρόοδος σημειώνεται στο θέμα της σύνδεσης των συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των κατεχομένων και των ελεύθερων περιοχών, δήλωσε ο Ανώτερος Διευθυντής του ΚΕΒΕ Λεωνίδας Πασχαλίδης.

“Τα πράγματα προχωρούν για να γίνει η σύνδεση”, είπε ο κ. Πασχαλίδης, ο οποίος εξήγησε ότι προχωρούν οι τεχνικές εργασίες που αφορούν κυρίως θέματα υποδομής.

Είπε ακόμη ότι “στο παρόν στάδιο θα είναι δύο οι συνδέσεις” των κατεχομένων με τις ελεύθερες περιοχές.

Αναφέροντας ότι η σύνδεση με τα κατεχόμενα μετά την έκρηξη στο Μαρί ήταν προσωρινή και για αυτό αποσυνδέθηκε, ο κ. Πασχαλίδης εξήγησε ότι “θα επανασυνδεθούμε, αλλά με ασφαλή αυτή τη φορά τρόπο”.

Όσον αφορά τη διαλειτουργικότητα των κινητών τηλεφώνων, ο κ. Πασχαλίδης περιορίστηκε να πει ότι “συνεχίζονται οι επαφές και οι συνομιλίες”.

“Εκείνο που προσπαθούμε να κάνουμε ως προσωρινή λύση μέχρι την επίλυση του Κυπριακού είναι τα κινητά τηλέφωνα να λειτουργούν όταν οι Ε/κ βρίσκονται στα κατεχόμενα και όταν οι Τ/κ βρίσκονται στις ελεύθερες περιοχές”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE