Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι η εταιρεία «εκφράζει την έκπληξη της σχετικά με την απόφαση που επιδίκασε η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού για επιβολή ποινής ύψους €750.000, ως αποτέλεσμα καταγγελίας που υπέβαλε κατά της Hermes, η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Hertz.”
Η Hermes θεωρεί ότι “η απόφαση που λήφθηκε δεν είναι ορθή και ότι αυτή στηρίχθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου σε εσφαλμένα δεδομένα. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία γνωστοποιεί την πρόθεσή της να εφεσιβάλει την απόφαση της Επιτροπής, στο Ανώτατο Δικαστήριο».
Η Hermes, προστίθεται στην ανακοίνωση, «επισημαίνει το υπερβολικό ύψος της ποινής που επιδικάστηκε κατά της εταιρείας και το οποίο ξεπερνά κατά πολύ, κάθε προηγούμενη απόφαση της Επιτροπής σε παρόμοιες καταγγελίες».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




