ΑΕΚ-Άρης: «Τι μεθυσμένοι; Επίθεση δέχτηκαν» - Τι λένε στην Πολωνία για το σάλο με τους διαιτητές

ΑΕΚ-Άρης: «Τι μεθυσμένοι; Επίθεση δέχτηκαν» - Τι λένε στην Πολωνία για το σάλο με τους διαιτητές

Πολωνικό Μέσο που επικαλείται επικοινωνία με τους… μεθυσμένους διαιτητές του ΑΕΚ -Άρης, αναφέρει ότι οι ίδιοι διαψεύδουν όσα έχουν γραφτεί στην Ελλάδα και ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς ελληνικής ομάδας μέσα στο αεροπλάνο.

Μετά την αδιανόητη εξέλιξη με τους Πολωνούς διαιτητές να εμφανίζονται μεθυσμένοι κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ του Σαββάτου (9/4) και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, η ΕΠΟ αναμένεται να ορίσει Έλληνες διαιτητές στην κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη σήμερα (9/4, 18:00) στην «OPAP Arena».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE