Σουξέ της εποχής το… «Ομόνοια Λαός Άνοδος»!

Σουξέ της εποχής το… «Ομόνοια Λαός Άνοδος»!

Τρομερό ενδιαφέρον έχει η μάχη της ανόδου στην Β’ κατηγορία, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, ακόμα και ποδοσφαιρόφιλοι, που η βασική τους έγνοια, είναι η έκβαση που θα έχει η υπόθεση τίτλος στην πρώτη κατηγορία.

Για να πέσουν πολλά φώτα, επάνω στο «θρίλερ» της δεύτερης κατηγορίας, παίζει ρόλο το ότι μια από τις ομάδες που διεκδικεί άνοδο στα «σαλόνια» είναι η Ομόνοια 29ης Μαίου. Μια ομάδα που ιδρύθηκε πριν 5 χρόνια και ενδεχομένως ούτε κι αυτοί που είχαν την ιδέα να την «φτιάξουν», δεν ανέμεναν τόσο γρήγορα να βρίσκεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE