Μοντέλο παραπονιέται πως την μπερδεύουν με πλαστική κούκλα, επειδή είναι «τέλεια» - Βίντεο

Μοντέλο παραπονιέται πως την μπερδεύουν με πλαστική κούκλα, επειδή είναι «τέλεια» - Βίντεο

Ένα μοντέλο στη Κολομβία έχει βομβαρδιστεί με σχόλια που διερωτώνται πώς γίνεται να δείχνει τόσο «τέλεια» στις φωτογραφίες της. Πολλοί από τους 700.000 followers της στο Instagram ισχυρίστηκαν ότι μοιάζει σαν να έχει φτιαχτεί… σε εργοστάσιο για να έχει τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το μοντέλο προκάλεσε πρόσφατα αναστάτωση στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της σχέσης της με τον Κολομβιανό αστέρα των social media Γιέφερσον Κόσιο. Η είδηση του ειδύλλιου εκτόξευσε τον αριθμό των followers της, καθώς οι 10 εκατομμύρια θαυμαστές του καλού της ανυπομονούσαν να τη δουν. Το ζευγάρι απόλαυσε ένα ταξίδι εξερεύνησης στην Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες και μοιράστηκε μια σειρά από τις αγαπημένες τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Δείτε βίντεο:

@yefersoncossio ¿Se burlaban porque mi novia @Carolina Gómez ♬ original sound - Yef

Οι ακόλουθοί τόνισαν ότι η άκαμπτη πόζα της, το αψεγάδιαστο δέρμα και τα τέλεια χαρακτηριστικά της έμοιαζαν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Αλλά η Καρολίνα απάντησε στους επικριτές της, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία για να αποδείξει ότι, εκτός από μια πλαστική στο στήθος, είναι 100% φυσική.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE