Εκτός κινδύνου το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε προληπτικά στο Μακάρειο

Εκτός κινδύνου το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λάρνακα - Μεταφέρθηκε προληπτικά στο Μακάρειο

Σε εκτός κινδύνου κατάσταση και για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο ο 8χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση υγείας του 8χρονου δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, μεταφέρθηκε στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα κτύπησε ένα παιδάκι 8 χρόνων στο Τσιακκιλερό το μεσημέρι του Σαββάτου (08/04), στην επαρχία Λάρνακας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE