«Βροχή» οι τροχαίες καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο στην Πάφο - Τι αφορούν

«Βροχή» οι τροχαίες καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο στην Πάφο - Τι αφορούν

Σαράντα μία καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις προέκυψαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, που διενήργησε η ΑΔΕ Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως το τελευταίο εικοσιτετράωρο έγιναν 41 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 14 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και οι δύο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οι υπόλοιπες, συνέχισε, αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Επίσης, είπε, ο κ. Τσαπής καταγγέλθηκαν τέσσερα κέντρα αναψυχής, που δεν είχαν τις απαιτούμενες άδειες για μετάδοση μουσικής. Πρόσθεσε επίσης πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τσαπής ανέφερε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προκειμένου οι οδηγοί να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής ασφάλειας, αλλά και να αποκτήσουν οδική συνείδηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE