Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας την Πέμπτη στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Αγώνας Κυπέλλου Πάφος – Ομόνοια Λευκωσίας), εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος και ταυτοποιήθηκε, ο 16χρονος ο οποίος φέρεται άναψε πυρσό σε δύο περιπτώσεις (έξω από το στάδιο πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του αγώνα στις κερκίδες).
Ο 16χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής με δικαστικό ένταλμα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Επίσης την Πέμπτη, σε έλεγχο που έγινε από μέλος της Αστυνομίας σε 30χρονο, κατά την είσοδο του, στο εν λόγω στάδιο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, δύο πυρσοί και ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό και ξηρή φυτική ύλη κάνναβη και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ακολούθως, ο 30χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα μεταφοράς και κατοχής εκρηκτικών υλών, μεταφοράς επιθετικού όπλου, επικίνδυνων αντικειμένων και ναρκωτικών ουσιών στον ποδοσφαιρικό Πάφου Πάφος FC – Ομόνοιας.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυξημένοι οι έλεγχοι για το έθιμο των λαμπρατζιών – Εντόπισαν κρυμμένες μολότοφ στον περίβολο εκκλησίας
Αυτές οι επιχειρήσεις θα είναι ανοιχτές το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου – «Παλεύουν όλοι για να κρατηθούν στη ζωή»
Μπήκε η Άνοιξη και «ξεφύτρωσαν» τα φίδια - Πόσα είδη έχουμε στην Κύπρο και ποια είναι τα δηλητηριώδες - Εικόνες
«Τους τσάκωσαν» στο οδόφραγμα Λήδρας - Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους για κλοπή χρημάτων
Συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία – Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα – Ζημιές και σε όχημα