Μαριάντα Πιερίδη: Ακραία εκδήλωση θαυμασμού - «Ένας κύριος με τη σύζυγό του ζήτησε τη γόβα μου για να πιει από μέσα»

Μαριάντα Πιερίδη: Ακραία εκδήλωση θαυμασμού - «Ένας κύριος με τη σύζυγό του ζήτησε τη γόβα μου για να πιει από μέσα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, την οποία φέτος απολαμβάνουν στο μουσικοχορευτικό show "J2US", όπου διαγωνίζεται ως ζευγάρι μαζί με τον ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλέδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε πως της άρεσε η ιδέα της τηλεόρασης, ενώ μοιράστηκε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της μουσικής καριέρας της, περιγράφοντας:

"Ήταν ένας κύριος με την σύζυγό του, μπροστινό τραπέζι πάντα, στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει "θα μπορούσα να έχω λίγο το παπούτσι που φοράτε;". Ήταν μια κόκκινη όμορφη γόβα. Παίρνει το παπούτσι, βάζει μέσα το ποτό του, πίνει μέσα από το παπούτσι. Μετά το καθαρίζει και μου το έδωσε να το ξαναφορέσω".

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE