Αγγελική Νικολούλη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια – Τι συνέβη

Αγγελική Νικολούλη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια – Τι συνέβη

Ένας μικρός τραυματισμός κρατά την Αγγελική Νικολούλη εκτός εκπομπής για μερικές ημέρες.


Η εκπομπή Φως στο Τούνελ δεν θα μεταδοθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα Ελλαδικά ΜΜΕ, η Αγγελική Νικολούλη είχε ένα μικρό τραυματισμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα εντός του σπιτιού, όταν ο γάτος της την γρατζούνισε στο μάτι. Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κρατούσε το αγαπημένο της κατοικίδιο αγκαλιά και μετά από μια απότομη κίνησή του υπέστη ένα μικρό τραυματισμό στην περιοχή του ματιού.

Η Αγγελική Νικολούλη μετέβη στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της, αλλά θα χρειαστεί για την αποθεραπεία να απέχει για μερικό διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η επιστροφή της στο Φως το Τούνελ θα γίνει κανονικά μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE