Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Της Χριστιάνας Τσαγγάρη
Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, τα δυο μέλη της δύναμης, ανταποκρίθηκαν σε κλήση για οχληρία στη περιοχή της Λάρνακας. Όταν έφθασαν στον σημείο δυο πρόσωπα, σε αλλόφρονα κατάσταση, «πιάστηκαν» στα χέρια με τους αστυνομικούς. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
Τα δυο μέλη της δύναμης περιθάλφθηκαν και πήραν εξιτήριο. Οι ιατροί τους παραχώρησαν αναρρωτική άδεια, ενώ για τους δυο ταραξίες εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους.
Η αστυνομία είναι θέμα χρόνου να τους περάσει χειροπέδες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις