Έκλεψαν από δωμάτιο ξενοδοχείου πάνω από 88 χιλιάδες ευρώ

Έκλεψαν από δωμάτιο ξενοδοχείου πάνω από 88 χιλιάδες ευρώ

Τουρίστας, ηλικίας 35 ετών, που διαμένει σε ξενοδοχείο στην επαρχία Λάρνακας, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από το χρηματοκιβώτιο του δωματίου του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 88.400 ευρώ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, η αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος. Συγκεκριμένα, είπε, η Αστυνομία ενημερώθηκε από ξενοδοχείο στην παραλιακή περιοχή της Ορόκλινης ότι τουρίστας ηλικίας 35 ετών, που ανήκει σε γκρουπ το οποίο ήρθε στην Κύπρο για διακοπές, κατήγγειλε πως από το χρηματοκιβώτιο του δωματίου του κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 88.400 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, τα οποία επιλήφθηκαν της υπόθεσης «ενώ εκφράστηκαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και καταβάλλεται προσπάθεια για εντοπισμό τους».

Την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.