Κράζουν την Τζένιφερ Λόπεζ στα social media - Διαφημίζει αλκοολούχο ποτό ενώ... δεν πίνει - Δείτε τη διαφήμιση

Κράζουν την Τζένιφερ Λόπεζ στα social media - Διαφημίζει αλκοολούχο ποτό ενώ... δεν πίνει - Δείτε τη διαφήμιση

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και επικρίθηκε έντονα μετά την επιλογή που έκανε να διαφημίσει μάρκα αλκοολούχων ποτών.

Η Λατίνα σταρ δέχτηκε αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, οι οποίοι σημείωσαν ότι η ίδια αφού δεν πίνει δεν είναι σε θέση να λανσάρει το προϊόν.

«Δουλεύω ασταμάτητα εδώ και δεκαετίες και συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη ζωή», λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο για την προώθηση του ποτού.

«Ήθελα απλώς να δημιουργήσω κάτι καλύτερο - κάτι με καλύτερη γεύση, καλύτερα συστατικά, κάτι που θα ήθελα να πίνω με τους φίλους και την οικογένειά μου, και αυτό είναι το Delola».

Λίγα μόλις λεπτά αφότου η Λόπεζ ανέβασε το βίντεο, πολλοί από τους 240 εκατομμύρια followers της, απογοητεύτηκαν από την απόφαση της να διαφημίσει μια μάρκα αλκοόλ.

Δείτε τη διαφήμιση

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE