Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 06 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας παρά την έξοδο του Κοτσιάτη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δυο οχήματα, όπου κατέσβησαν την φωτιά.

Να σημειωθεί ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. 

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE