Από εργοστασιακή κροτίδα τελικά η έκρηξη σε αυτοκίνητο στην Ορμήδεια - Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα - Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Από εργοστασιακή κροτίδα τελικά η έκρηξη σε αυτοκίνητο στην Ορμήδεια - Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα - Τι λέει ο ιδιοκτήτης

Σε χάρτινη κυλινδρική εργοστασιακή κροτίδα χαμηλής ισχύος διαπιστώθηκε από μετά από επιστημονικές εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχωστου και του Κλάδου Πυροτεχνουργών Αρχηγειου Αστυνομίας στο σημείο.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος άγνωστης αξίας.

Επίσης, από την σκηνή παρελήφθησαν διαφορά τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις και απελευθερώθηκε.

Ο 56χρονος δεν υποψιάζεται κανένα και ούτε έχει σύμφωνα με τον ίδιο οποιεσδήποτε διάφορες. Αναζητείται μαρτυρία από Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης (ΚΚΒΠ) στην περιοχή και από κατοίκους που δυνατό να αντιλήφθηκαν οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Το ΤΑΕ Αμμοχωστου συνεχίζει εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE