ΗΠΑ: O Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλλει επέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2024

ΗΠΑ: O Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλλει επέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2024

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις 34 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν χθες (4.4.2023) από δικαστήριο στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ περί παραποίησης επαγγελματικών εγγράφων στην υπόθεση με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και μίλησε για «επέμβαση» της Δικαιοσύνης στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Μερικές ώρες αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατήγγειλε «επέμβαση» της δικαιοσύνης στις προεδρικές εκλογές του 2024, στις οποίες ονειρεύεται να «ανακαταλάβει» τον Λευκό Οίκο.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ πως είναι δυνατό κάτι τέτοιο στην Αμερική», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ. «Το μόνο έγκλημα που διέπραξα ποτέ ήταν πως υπερασπίστηκα το έθνος μας εναντίον αυτών που επιδιώκουν να το καταστρέψουν», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε ομιλία του με ακροατήριο υποστηρικτές του στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, καταφερόμενος εναντίον του εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, που του άσκησε τη δίωξη.

Στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απαγγέλθηκαν 34 κατηγορίες περί παραποίησης επαγγελματικών εγγράφων σε σχέση με την καταβολή χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016, προκειμένου να μην μιλήσει για τη σχέση τους.

 

Ο Ντόνλαντ Τραμπ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση μέχρι τον ορισμό της δίκης. Ο δικαστής δεν του απαγόρευσε τις δημόσιες τοποθετήσεις, προειδοποιώντας τον ότι θα εξετάσει το μέτρο σε περίπτωση που συνεχίσει την εμπρηστική ρητορική του σε ό,τι αφορά τη διαδικασία.

 

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE