Πιάστηκε 16χρονος να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς φώτα πορείας και κράνος - Άλλαξε και το χρώμα του

Πιάστηκε 16χρονος να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς φώτα πορείας και κράνος - Άλλαξε και το χρώμα του

Γύρω στις 11.45 χθες το βράδυ, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο στο οποίο δεν υπήρχαν φώτα πορείας και ο οδηγός δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο τύπου scooter, είχε αναδιπλούμενες πινακίδες εγγραφής με τρόπο που να αποκρύπτονται οι αριθμοί εγγραφής και ο οδηγός ήταν ηλικίας 16 ετών.

Ο 16χρονος οδηγούσε χωρίς να καλύπτεται από άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το όχημα ήταν ακινητοποιημένο, χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος. Παράλληλα, διαπιστώθηκε αλλαγή χρώματος χωρίς να ενημερωθεί σχετικά ο έφορος μηχανοκινήτων οχημάτων, καθώς και άλλα τροχαία αδικήματα.

Ο 16χρονος αναμένεται να κληθεί στην Τροχαία Πάφου με τους γονείς του για τα περαιτέρω.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE