Ξεκαθαρίζει το ΥΠΕΞ για τη δήθεν εκπροσώπηση του ψευδοκράτους στο Global Healthcare Travel Council

Ξεκαθαρίζει το ΥΠΕΞ για τη δήθεν εκπροσώπηση του ψευδοκράτους στο Global Healthcare Travel Council

Ξεκαθαρίζει, μέσω ανακοίνωσης, το Υπουργείο Εξωτερικών, σε σχέση με τη δήθεν εκπροσώπηση του ψευδοκράτους στο Global Healthcare Travel Council

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εξ αφορμής της δήθεν εκπροσώπησης του ψευδοκράτους στο Global Healthcare Travel Council (GHTC), το Υπουργείο Εξωτερικών πληροφορεί ότι η εν λόγω οργάνωση δημιουργήθηκε από τουρκικά συμφέροντα, δεν αποτελεί διεθνή διακρατικό οργανισμό ούτε διαθέτει διεθνή νομική υπόσταση και αναγνώριση.

Σημειώνεται επίσης πως δεν διαθέτει διαδικασίες για εισδοχή κρατών, η εκπροσώπηση είναι ανεξέλεγκτη και οι εκπρόσωποι των χωρών στις πλείστες περιπτώσεις συμμετέχουν και εκπροσωπούν τη χώρα τους με την προσωπική τους ιδιότητα. Πρόκειται για ακόμα μια αδιέξοδη και απέλπιδα προσπάθεια του υποτελούς προς την Τουρκία κατοχικού καθεστώτος να παρουσιαστεί στο διεθνές προσκήνιο ως δήθεν κράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE