Πάολα: Με τον Λάζαρο Βαφειάδη στα γενέθλια της κόρης της – Μαζί τους και ο πρώην της Φώτης Ζογλοπίτης

Πάολα: Με τον Λάζαρο Βαφειάδη στα γενέθλια της κόρης της – Μαζί τους και ο πρώην της Φώτης Ζογλοπίτης

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη της Πάολα, Παολίνα η οποία γίνεται 20 ετών και όπως ήταν φυσικό, τα γιόρτασε μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την μητέρα της αλλά και τον πατέρα της Φώτη Ζογλοπίτη.

Μαζί τους ωστόσο, ήταν και ο νυν σύντροφός της Πάολα, Λάζαρος Βαφειάδης, ο οποίος είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια τα δυο τελευταία χρόνια. Όπως φαίνεται, η Πάολα έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική της ζωή καθώς εκτός από την άριστη σχέση που έχει με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη, έχει καταφέρει και ο νυν σύντροφός της να έχει την απόλυτη αποδοχής τους.

Όπως θα δεις, με αφορμή τα γενέθλια της 20χρονης πλέον Παολίνα, η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε την ίδια με την μητέρα της, τον πατέρα της αλλά και τον νυν σύντροφο της μητέρας της.

@paolina_zoglo

Γενεθλιακο

♬ πρωτότυπος ήχος - Maik Mouz

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE