Πρώτη αναχώρησε η αμαξοστοιχία 882 με προορισμό την Καλαμπάκα και επιβάτη, μεταξύ άλλων, τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για θέματα μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας ήταν εμφανώς συγκινημένος για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου.
Δείτε φωτογραφίες:
Την προσεχή Παρασκευή (7 Απριλίου), εντάσσονται στο πρόγραμμα το δεύτερο ΙC Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας στο τμήμα Πειραιάς-Μαγούλα-Πειραιάς, καθώς και το δρομολόγιο Αθήνα-Λειανοκλάδι-Αθήνα. Την Μεγάλη Τρίτη (11 Απριλίου) προστίθεται στα δρομολόγια, το τρίτο IC Αθήνα – Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Παράλληλα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών τα δρομολόγια στις γραμμές Λάρισα-Βόλος, Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα και Θεσσαλονίκη-Λάρισα.
Με το νέο σχεδιασμό η ταχύτητα του τρένου δεν θα υπερβαίνει τα 80 έως 100 χιλιόμετρα, θα υπάρχουν στις θέσεις τους δύο σταθμάρχες σε κάθε σταθμό, θα γίνονται για αρχή περιορισμένα δρομολόγια και θα υπάρχουν συνοδοί σε κάθε τρένο.
Να σημειωθεί ότι από την προηγούμενη εβδομάδα εκτελούνται τα εξής δρομολόγια: - Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο, Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο, Άνω Λιόσια – Κάντζα, Αθήνα – Χαλκίδα, Προαστιακός Πάτρας, Ολυμπία – Πύργος – Κατάκολο- Διακοφτό – Καλάβρυτα, Ικόνιο- Θριάσιο - Θεσσαλονίκη – Ειδομένη (εμπορευματικό), Θεσσαλονίκη – Στρυμόνας -Προμαχώνας και Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο (εμπορευματικό).
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με διαφορά λίγων λεπτών, ξέσπασαν φωτιές σε δύο οχήματα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες
Γιατί αυξήθηκαν ραγδαία οι τιμές των ενοικίων τα τελευταία χρόνια; Υπάρχει τρόπος σταθεροποίησης ή μείωσης
Οδηγούσε μεθυσμένος το μοτοποδήλατό του και προκάλεσε τροχαίο - Στο Νοσοκομείο 28χρονος
Αυτό το ξενοδοχείο στη Λευκωσία βγαίνει στο «σφυρί» τον Απρίλιο – Πόσα θα πωληθεί
Θέλει να βάλει τέλος στην παρατεταμένη ορθοστασία εργαζομένων το ΑΚΕΛ – «Απάνθρωπη πρακτική που πρέπει να τερματιστεί»