Με το πόδι στο γκάζι για το έκτο σερί τρίποντο ο Απόλλωνας - Η πιθανή ενδεκάδα

Με το πόδι στο γκάζι για το έκτο σερί τρίποντο ο Απόλλωνας - Η πιθανή ενδεκάδα

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις πέντε σερί νίκες του με τον Μπογκτάν Αντόνε στον πάγκο, ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί απόψε (19:00) με τον Άρη στο στάδιο "Αλφαμέγα" για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, με μοναδικό στόχο το 6/6!

Το αποψινό ματς είναι τεράστιας σημασίας για τους "κυανόλευκους", αφού αν κερδίσουν, θα μειώσουν και άλλο τη διαφορά από τον Άρη, και θα περιμένουν το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, όπου θα υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες!

Παράλληλα, θα ισοβαθμήσουν ή θα προσπεράσουν την Πάφο, αν δεν κερδίσει σήμερα την Ομόνοια στο ΓΣΠ...

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE