Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Μάλλον δεν τα είπε όλα στον Κερζάκοφ ο Κακόριν…

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δυο μήνες στον πάγκο της Καρμιώτισσας, ο Αλεξάντερ Κερζακόφ. Ο ίδιος ο Ρώσος τεχνικός, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, προφανώς όχι γιατί δεν κατάφερε να πετύχει πολλά πράγματα, αλλά γιατί δεν του άρεσαν κάποια πράγματα στην λειτουργία της ομάδας.

Δεν το είπε χθες, κατά την ανακοίνωση της παραίτησης του, ίσως γνωστοποιήσει περισσότερα, όταν θα τον καλέσουν να μιλήσει σε Μέσα της χώρας του.

Αρχές του Φεβράρη, ξαφνιαστήκαμε μερικοί, όταν ακούσαμε ότι ο πρώην Ρώσος διεθνής άσος, είπε το «ναι» στον συμπατριώτη του, ιδιοκτήτη της ομάδας Nτιμίτρι Πούνιν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.