Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους - Διέρρηξαν κατοικία για να πάρουν... καλώδια χαλκού

Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους - Διέρρηξαν κατοικία για να πάρουν... καλώδια χαλκού

Στη σύλληψη τριών, ανήλικων, ηλικίας 15 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε κατοικία και παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, οι τρεις ανήλικοι μετά από πληροφορία, φέρονται να εντοπίσθηκαν να βρίσκονται παράνομα σε κατοικία στην Πάφο και να έχουν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία και καλώδια χαλκού, τα οποία επεξεργάζονταν.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως οι τρεις ανήλικοι κλήθηκαν στην Αστυνομία και διερευνώνται οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες βρέθηκαν παράνομα στην κατοχή τους τα καλώδια χαλκού.

Εξάλλου, όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ελέγχων για την πάταξη του φαινομένου της χρήσης κροτίδων, μέλη του ΟΠΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου προέβηκαν σε έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή δύο ανήλικων προσώπων, 14 και 16 χρόνων, συνολικά 29 κροτίδες.

Οι δύο ανήλικοι κλήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό και κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE