Συμβιβασμός στο «Αλφαμέγα», βαθμό ο Ακρίτας... βλέπει κύπελλο η ΑΕΛ

Συμβιβασμός στο «Αλφαμέγα», βαθμό ο Ακρίτας... βλέπει κύπελλο η ΑΕΛ

ΑΕΛ και Ακρίτας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2 στο «Αλφαμέγα» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Στο α' ημίχρονο ο Ακρίτας ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του, με την ομάδα της Χλώρακας να... ρίχνει απειλητικές βολές με ευκαιρίες προτού ο Γαβριήλ ανοίξει το σκορ στο 22'. Η ΑΕΛ αντέδρασε στη συνέχεια, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Όλο το... ζουμί ήταν στο β΄ημίχρονο. Ο Κατσανίκλιτς με δύο γκολ (61', 63') έφερε τα... κάτω-πάνω κάνοντας το 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μαρσέλο Τόρες στο 72' για το τελικό 2-2.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE