Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Χειροπέδες σε δύο καταζητούμενους για τα επεισόδια στο «Ελευθερία»

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Οι νέες συλλήψεις αφορούν 25χρονο και 31χρονο, κατοίκους Λεμεσού, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα χθες από την Αστυνομία, στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού τους. Πλέον, μετά τη σύλληψή τους, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχειών τους, είναι αχρείαστη.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση η Αστυνομία είχε προχωρήσει τις προηγούμενες μέρες στη σύλληψη, άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 29 και 27 ετών.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί άλλα δύο πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE