Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα λόγω ακινητοποίησης φορτηγού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

 

Νωρίτερη ενημέρωση στις 9:00:

Λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποίησης φορτηγού, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η έξοδος του δρόμου παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη νέα έξοδο του δρόμου, στην περιοχή Χαλεπιανών.

Επίσης οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE