Στήνει στον τοίχο τον ΠτΔ για τα επεισόδια το ΑΚΕΛ - «Η λογική του είναι εξαιρετικά προβληματική»

Στήνει στον τοίχο τον ΠτΔ για τα επεισόδια το ΑΚΕΛ - «Η λογική του είναι εξαιρετικά προβληματική»

Τη δική του θέση σχετικά με τις τοποθετήσεις του ΠτΔ για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» έδωσε το ΑΚΕΛ.

Όπως σημειώνει το ΑΚΕΛ ανάμεσα σε άλλα «η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική».

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι χούλιγκαν, θα απαγορεύσει την παρουσία όλων των θεατών σε όλους τους αθλητικούς αγώνες. Η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική. Στέλνει το μήνυμα ότι το κράτος παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Την αποτυχία της αστυνομίας, των αρμοδίων αρχών και της αθλητικής νομοθεσίας δεν μπορεί να την φορτωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που ούτε εμπλέκονται ούτε ανέχονται τα βίαια έκτροπα.

Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να δράσει και να λύσει το πρόβλημα συνολικά αλλά και να εντοπίζει τους δράστες και να τους οδηγεί στη Δικαιοσύνη. Όχι να επιβάλλει συλλογική τιμωρία όλων των φιλάθλων του τόπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE