Νεκρή 17χρονη από την επίθεση υπερορθοδόξου στο Gay Pride στο Ισραήλ

Νεκρή 17χρονη από την επίθεση υπερορθοδόξου στο Gay Pride  στο Ισραήλ

Η οικογένειά της θα δωρίσει τα όργανά της - Ο δράστης όπως είχε αποκαλυφθεί είχε επαναλάβει ρατσιστική επίθεση πριν 12 χρόνια και είχε μόλις αποφυλακιστεί.

Κατέληξε τελικά από τα τραύματά της μια 17χρονη κοπέλα, θύμα ενός ακραίου υπερορθοδόξου Εβραίου που είχε επιτεθεί με μαχαίρι κατά όσων συμμετείχαν στο gay pride της Ιερουσαλήμ. 

Εκεί είχε τραυματίσει 6 άτομα συνολικά, προτού συλληφθεί από τις αρχές και αποδειχθεί ότι είχε επιχειρήσει και πάλι ανάλογη επίθεση στο παρελθόν. Μάλιστα τότε είχε φυλακισθεί και αποφυλακίστηκε λίγες μόνο ημέρες πριν από το φετινό gay pride.

Η οικογένεια της άτυχης 17χρονης ανακοίνωσε πως δωρίζει τα όργανά της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE