Αγοράκι 3 ετών υποψήφιος δήμαρχος στις ΗΠΑ

Αγοράκι 3 ετών υποψήφιος δήμαρχος στις ΗΠΑ

Μπορεί να είναι μόλις 3 ετών, αλλά ο φιλόδοξος Τζέιμς Ταφτ έχει βάλει υποψηφιότητα για να γίνει ο νεότερος δήμαρχος του Ντόρσετ, στη Μινεσότα.

Ο 3χρονος ελπίζει ακολουθεί τα χνάρια του μεγαλύτερου αδελφού του, Ρόμπερτ Ταφτς, που τώρα είναι 6 ετών και πριν τρία χρόνια είχε εκλεγεί ως ο «πιο χαριτωμένος πρώην δήμαρχος των ΗΠΑ»

Η δουλειά του δημάρχου στη μικροσκοπική πόλη του Ντόρσετ με πληθυσμό 22 ατόμων είναι ένα εθιμοτυπικό αξίωμα και κοστίζει μόλις ένα δολάριο η υποψηφιότητα, ενώ όλα τα έσοδα από τις εκλογές πηγαίνουν στο ετήσιο πανηγύρι της πόλης.

Ο Τζέιμς είναι ήδη φαβορί για τη δουλειά. Η μητέρα του, Εμα, λέει ότι ήθελε να γίνει δήμαρχος από τότε που έγινε ο αδελφός του.

«Ελεγε σε όλους ότι είναι ο δήμαρχος όταν έσφιγγε το χέρι τους ή συστηνόταν». Μάλιστα ο Ρόμπερτ δίνει και συμβουλές στον μικρό του αδελφό: «Να είσαι καλός με τους ανθρώπους και να τους κοιτάς στα μάτια όταν μιλάτε»

Και αν κερδίσει την ημέρα των εκλογών, η οποία είναι την Κυριακή, ο καθένας στην πόλη θα πάρει δωρεάν παγωτό χωνάκι και ο Τζέιμς θα γίνει ο νεότερος δήμαρχος του Ντόρσετ, κερδίζοντας το ρεκόρ του αδελφού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE