Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη Τριμίκλινη! Μάχη με τις φλόγες έδωσαν 52 πυροσβέστες και πτητικά μέσα

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στη Τριμίκλινη! Μάχη με τις φλόγες έδωσαν 52 πυροσβέστες και πτητικά μέσα

Υπό έλεγχο τέθηκε σε λίγο παραπάνω από μία ώρα πυρκαγιά που ξέσπασε στις 3.30 το απόγευμα στην περιοχή «Ζάλαγκας» στην Τριμίκλινη, ανακοινώνει το Τμήμα Δασών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 4:40 αφού έκαψε ένα εκτάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με θαμνώδη άγρια βλάστηση».

«Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 52 άνδρες του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ταμείου Θήρας με 13 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς επίσης το ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και τα δύο ενοικιαζόμενα από τη Δημοκρατία, ελικόπτερα.  
Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται», προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.