Κακός «χαμός» για 60χρονο - Εργοδότησε παράνομα δύο αλλοδαπούς στο εστιατόριο του

Κακός «χαμός» για 60χρονο - Εργοδότησε παράνομα δύο αλλοδαπούς στο εστιατόριο του

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον τριών προσώπων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 27.3.23 και ώρα 16:15 μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας διενήργησαν έλεγχο σε εστιατόριο που βρίσκεται στην Πέγεια και ανήκει σε 60χρονο. Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, αλλοδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών, να απασχολούνται εντός του εστιατορίου.

Τα τρία πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. Ο 60χρονος συγκεκριμένα κατηγορήθηκε για παράνομη εργοδότηση και οι 26χρονος και 29χρονος για παράνομη απασχόληση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE