Ματσάκης: Σίγουρος ότι έχουν μπει στη φυλακή αθώοι - «Οι πίθηκοι δεν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα»

Ματσάκης: Σίγουρος ότι έχουν μπει στη φυλακή αθώοι - «Οι πίθηκοι δεν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα»

Αν δεν γινόταν η δεύτερη εξέταση στη σορό της 28χρονης Lesya, o 31χρονος φίλος της θα πήγαινε πιθανόν ισόβια.

Αυτό δήλωσε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο» σημειώνοντας πως σίγουρα έγιναν κι άλλα λάθη και μπήκαν στη φυλακή αθώοι. «Κουράστηκα να λέω τα ίδια πράγματα. Ακόμη και η νομοθεσία των ιατροδικαστικών είναι απαρχαιωμένη. Στην μπανανία κατοικούν πίθηκοι, και οι πίθηκοι δεν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα», τόνισε απογοητευμένος.

«Πέρασαν 13 μέρες για να έχει η Αστυνομία ασφαλές πόρισμα. 13 ολόκληρες μέρες. Έφεραν καθηγήτρια από το εξωτερικό και έκανε εννέα μέρες για να δώσει πόρισμα για στραγγαλισμό, ένα απλό θέμα, και εγώ το έβγαλα μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά», σημείωσε.

Υπέδειξε παράλληλα πως «η ιατροδικαστική χρειάζεται εποπτεία και περαιτέρω εκπαίδευση των ιατροδικαστών, τόσο των κυβερνητικών όσο και των ιδιωτών. Αλλά δεν θέλει κανένας αυτό τον έλεγχο της ποιότητας, ούτε ο ίδιος ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος. Αν πεθάνει και κανένας μέσα μέσα δεν βαριέσαι αδελφέ…».

Κατέληξε σημειώνοντας πως κανένας ιατροδικαστής που έκανε λάθος δεν έχει υποστεί τις συνέπειες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Άφησε σήμερα το κουστούμι το Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και συμμετείχει στην 50η πορεία Χριστοδούλας.

BEST OF TOTHEMAONLINE