Σοφία Χατζηπαντελή: «Μπορεί να επιστρέψω κάποια στιγμή στο GNTM»

Σοφία Χατζηπαντελή: «Μπορεί να επιστρέψω κάποια στιγμή στο GNTM»

Η Σοφία Χατζηπαντελή πέρασε από το GNTM και παρά το μικρό χρονικό διάστημα που παρέμεινε στην κριτική επιτροπή, κατάφερε να «κερδίσει» το τηλεοπτικό κοινό.

Το μοντέλο σήμερα, βρίσκεται στο εξωτερικό, όπου ζει και εργάζεται. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τη συνάντησε στην Κύπρο, όπου βρίσκεται για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κι εκείνη μίλησε για το GNTM, αλλά και το My Style Rocks.

Αρχικά, δήλωσε για το λουκ της, το οποίο και αλλάζει συνεχώς: «Μπορεί να αλλάζω κάθε εβδομάδα εμφάνιση, αλλά το μονόφρυδό μου το λατρεύω. Δεν παίρνω τίποτα στα σοβαρά πάνω μου».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να επέστρεφε στο GNTM, απάντησε: «Μπορεί να επιστρέψω κάποια στιγμή στο GNTM. Στην αρχή, μου έστελναν πολλά αρνητικά μηνύματα στα social media, αλλά όταν με είδαν, άλλαξαν γνώμη».

Τέλος, μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για το My Style Rocks, τις οποίες και διέψευσε. «Πρώτη φορά ακούω ότι μου έγινε πρόταση για το My Style Rocks. Ίσως, θα δούμε», είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE