Την είδαν σουμάχερ στην Πάφο – «Βροχή» οι καταγγελίες σε ένα εικοσιτετράωρο

Την είδαν σουμάχερ στην Πάφο – «Βροχή» οι καταγγελίες σε ένα εικοσιτετράωρο

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 31 καταγγελίες, με τις 11 να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το τελευταίο εικοσιτέτραωρο έγιναν 31 καταγγελίες, εκ των οποίων μία αφορούσε οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 11 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι άλλες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.