Πάνω από 300 πτήσεις από και προς το Λονδίνο θα ακυρώσει το Πάσχα η British Airways

Πάνω από 300 πτήσεις από και προς το Λονδίνο θα ακυρώσει το Πάσχα η British Airways

Η British Airways προγραμματίζει να ακυρώσει πάνω από 300 πτήσεις με προορισμό το Λονδίνο ή με άφιξη στη βρετανική πρωτεύουσα τις ημέρες του καθολικού Πάσχα λόγω απεργιών του προσωπικού ασφαλείας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακυρώνεται το 5% του προγράμματος.

Η εταιρεία λέει ότι οι περισσότεροι επιβάτες που επηρεάζονται θα μπορούν να κλείσουν πτήση εντός 24ώρου ή να αποζημιωθούν πλήρως.

Το σωματείο Unite ψήφισε υπέρ της απεργίας σχετικά με τη διαμάχη με το αεροδρόμιο, αναφέρει ο Guardian. Το αεροδρόμιο προτείνει αύξηση 10% έπειτα από χρόνια «παγωμένων» μισθών λόγω της πανδημίας του Covid.

Η απεργιακή κινητοποίηση είναι από την Παρασκευή 31 Μαρτίου ως την Κυριακή 9 Απριλίου, στο Πάσχα των Καθολικών.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.