Κατέδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή - Σφοδρή σύγκρουση για τον άτυχο Χρυσόστομο

Κατέδειξε τα αίτια θανάτου η νεκροτομή - Σφοδρή σύγκρουση για τον άτυχο Χρυσόστομο

Ο θάνατος του 26χρονου Χρυσόστομου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όπως κατέδειξαν τα ευρήματα της νεκροτομής.

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου μοτοσικλετιστή  από τον Λυθροδόντα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής .

Τα ευρήματα της νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Oρθόδοξος Ορθοδόξου, κατέδειξαν ότι ο θάνατος του 26χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων συνέπεια της οδικής τροχαίας σύγκρουσης.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα τελεστεί την Τρίτη, ενώ θα γίνονται εισφορές υπέρ της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE