Άνοιξε ο δρόμος μπροστά από το κτήριο της Βουλής μετά από διαμαρτυρία

Άνοιξε ο δρόμος μπροστά από το κτήριο της Βουλής μετά από διαμαρτυρία

Λόγω εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί σήμερα έξω από το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οδός Νεχρού (δρόμος μπροστά από το κτήριο της Βουλής) είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Μετά από νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία γύρω στις 10:20 το πρωί, η οδός Νεχρού δόθηκε στην κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς «θωράκιση» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.