Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του ο γιατρός που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Εξιτήριο πήρε ο 73χρονος ιατρός που νοσηλεύονταν υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και άσεμνης επίθεσης σε βάρος 24χρονης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε το Σάββατο τη διήμερη κράτηση του υπόπτου και ως εκ τούτου μετά το εξιτήριο που αυτός έλαβε από το κρατικό νοσηλευτήριο, οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Ο κ. Νικολάου είπε πως η διαδικασία για τον 73χρονο έγινε το Σάββατο στο Νοσοκομείο Πάφου. Αυτός γύρω στη 13:30 του Σαββάτου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κελί του.

Η καταγγελία έγινε από 24χρονη εκπαιδευόμενη ιατρό. Αύριο ο 73χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE