Τρία γκολ, τρία δοκάρια και... καλή αρχή για την Εθνική Ελλάδας

Τρία γκολ, τρία δοκάρια και... καλή αρχή για την Εθνική Ελλάδας

Με τους Μασούρα, Σιώπη και Μπακασέτα να σκοράρουν και έχοντας και τρία δεκάρια, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 3-0 του Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία και ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά του Euro 2024.

Στο... μυαλό των κόουτς:

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρέταξε την Εθνική Ελλάδος με το γνωστό 4-3-3 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Μπάλντοκ, στο αριστερό ο Τσιμίκας, με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στο κέντρο της άμυνας. Ως εξάρι μπροστά τους ήταν ο Σιώπης, με τους Μάνταλο και Μπακασέτα ως εσωτερικούς χαφ. Στα δύο «φτερά» της επίθεσης άρχισαν οι Πέλκας και Μασούρας και στην κορυφή ο Γιακουμάκης, στη μοναδική ίσως έκπληξη από πλευράς Ουρουγουανού τεχνικού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE