«Έσβησε» βρέφος 11 μηνών - Έχασε τις αισθήσεις του στο νηπιαγωγείο

«Έσβησε» βρέφος 11 μηνών - Έχασε τις αισθήσεις του στο νηπιαγωγείο

«Έσβησε» το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) 11μηνο βρέφος, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, το βρέφος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς όπου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, για διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του βρέφους.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE