Ναυαγοσώστες έσωσαν την Ε.Λ. στην περιοχή Sheraton στη Λεμεσό!-Δείτε φωτογραφίες

Ναυαγοσώστες έσωσαν την Ε.Λ. στην περιοχή Sheraton στη Λεμεσό!-Δείτε φωτογραφίες

Δεν έχουν ούτε ένα σκάφος, ούτε καν απινιδωτή, αλλά καθημερινά δίνουν αγώνα για να είναι ασφαλείς οι συμπολίτες μας.

Ο λόγος για τους ναυαγοσώστες της Λεμεσού (Limassol professional lifeguards association), οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου (01/08, 14:30) επενέβησαν άμεσα μόλις έχασε τις αισθήσεις της η Ε.Λ., λίγο πριν μπει στο νερό.

Τα μέλη του Ομίλου, μόλις το αντιλήφθηκαν ενήργησαν αστραπιαία και με επαγγελματισμό και κατάφεραν να την επαναφέρουν, παρέχοντάς της τις Πρώτες Βοήθειες.

Οι ναυαγοσώστες που ανταποκρίθηκαν αμέσως ήταν οι Γιάννης Κουτσού, ο Στέφανος Αριστοδήμου, ο Ιορδάνης Ιορδάνους και η Νικολέτα Βραχίμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE