Οδηγοί προσοχή - Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω μηχανικού προβλήματος σε φορτηγό

Οδηγοί προσοχή -  Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω μηχανικού προβλήματος σε φορτηγό

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσού, κοντά στην έξοδο Ζυγίου , έχει κλείσει λόγω μηχανικού προβλήματος σε φορτηγό όχημα.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Άνοιξε η λωρίδα (9:05)

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το μηχανικό πρόβλημα έχει διορθωθεί και η λωρίδα κυκλοφορίας έχει ανοίξει για την τροχαία κίνηση (γύρω στις 9:05).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE