Φρίκη: Πέντε πτώματα σε σπίτι - Έρευνες από τις αρχές του Μεξικού

Φρίκη: Πέντε πτώματα σε σπίτι - Έρευνες από τις αρχές του Μεξικού

Φρικτό θάνατο βρήκαν τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας στο Μεξικό, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε σπίτι, σε συνοικία στην οποία μένουν εύποροι πολίτες.

Τα θύματα βρέθηκαν με τα χέρια τους δεμένα με κολλητική ταινία, ενώ έφεραν σημάδια βασανιστηρίων και πολλαπλά τραύματα από σφαίρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας, η οποία διεξάγει έρευνα για την ταυτότητα των θυμάτων και τα κίνητρα της πολλαπλής δολοφονίας, τρεις από τις γυναίκες οι οποίες εκτελέστηκαν ζούσαν στη συνοικία Ναβάρτε, όπου και βρέθηκαν. Οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο, εκείνη μιας τρίτης γυναίκας κι ενός άνδρα σε ένα δεύτερο δωμάτιο, ενώ το πτώμα της τέταρτης γυναίκας, που οι αρχές θεωρούν ότι ήταν οικιακή βοηθός, βρέθηκε σε ένα μπάνιο.

Το κύμα βίας που σαρώνει το Μεξικό, είχε ως αποτέλεσμα 100.000 νεκρούς και 22.000 εξαφανισμένους τα τελευταία εννιά χρόνια, από τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα καρτέλ ναρκωτικών με το στρατό.

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE